tilbyd-1

SERVICE


Det koster dyrt, hvis en produktionslinje stopper utilsigtet. Derfor er det helt afgørende med en løbende service og vedligeholdelse af anlægget. Få LM Industriteknik på banen og lad os hjælpe med at efterse, smøre, efterspænde, justere og udskifte nedslidte komponenter. Vi er eksperter i service og vedligeholdelse af store produktionsanlæg, transportanlæg og andre former for tekniske anlæg.

Takket være ti års erfaring med robotteknologi udfører LM Industriteknik alle former for service på robotanlæg. Vi er specialister på Kawasaki high-tech robotter. Vi har stor erfaring med både forebyggende vedligeholdelse af robotterne og kan også gennemføre større renoveringsopgaver på anlægget. Som serviceleverandør på Kawasaki-robotter og andre robotter er vi din garanti for en sikker drift døgnet rundt.

Som servicevirksomhed opererer vi i hele landet og indgår serviceaftaler med industrivirksomheder, der ønsker driftssikkerhed, lang levetid og maksimal udnyttelse af produktionsapparatet.

Service, service og atter service

Hos LM Industriteknik har vi fokus på god kundeservice – og vi har tænkt kundeservice ind i alle vores ydelser. Dybest set handler det om at behandle alle kunder godt og tage hånd om stort og småt.