tilbyd-1

KUNDER


Kunderne hos LM Industriteknik spænder vidt og dækker en bred vifte af danske industrivirksomheder. Vi er kundernes sparringspartner, når det gælder maskinflytning, opstilling, indkøring, optimering og vedligeholdelse af produktionsnlæg og robotter. Vi løser komplekse tekniske udfordringer og leverer gennemtænkt kvalitet fra ende til anden. LM Industriteknik er din garanti for, at anlægget fungerer optimalt og fortsætter med at skabe værdi efter et produktionsstop. Vi arbejder for danske virksomheder og påtager os gerne opgaver i udlandet – og har løst opgaver i Spanien, USA, Holland og Storbritannien. Se et udpluk af vores kunder her:

Eltronic
Opbygning og montage af robotanlæg og specialmaskiner til vindmølleindustrien. Herigennem også montageopgaver for Velux og Dynaudio højttalere.

Kjærgaard
Opbygning og montage af robotanlæg og specialmaskiner – primært inden for medicinalindustrien og fødevareindustrien (Carletti i Aarhus).

Palsgaard Gruppen
Svejsning af rørføringer og diverse reparationer.

Tvilum
Service på maskiner, diverse reparationer, optimeringsopgaver og specialopgaver.

Arla Foods
Robotservice.

Hedensted Maskinfabrik
Svejseopgaver.

Thybotech
Reparation af ventiler og pumper og specialopgaver på kraftvarmeværker i Silkeborg, Horsens, Herning og Holstebro.


content-image-3

Vi går til stålet med svejseopgaver

Hos LM Industriteknik påtager vi os alle former for svejseopgaver, som hænger sammen med opbygning, montage og vedligeholdelse af produktionslinjer.