tilbyd-1

PROFIL


LM Industriteknik er en innovativ servicevirksomhed. Vi udfører en bred vifte af serviceopgaver for danske og internationale industrivirksomheder.Vi opbygger, monterer, justerer og yder service på avancerede robotanlæg i industrien og leverer individuelle og værdiskabende løsninger til alle vores kunder.

LM Industriteknik blev etableret af Lars Møller i 2007. Han er oprindeligt uddannet automekaniker og blev efter fem års ansættelse som mekaniker tiltrukket af maskinindustrien. Gennem 17 år har Lars Møller opbygget sig en solid erfaring som ekspert på robotanlæg gennem ti års ansættelse hos BILA på Mors. Han har stort set arbejdet med alle former for robotanlæg, der fremstiller alt fra møbler, over skumbananer og til industrikomponenter.

Efter at have etableret virksomheden i Thy, flyttede Lars Møller i 2008 til Horsens. Han slog sig ned i Østjylland for at få kortere afstand til de mange maskinfabrikker og industrivirksomheder, som er placeret i denne del af landet, og som også værdsætter den korte reaktionstid og fleksiblitet, som LM Industriteknik tilbyder kunderne. LM Industriteknik opererer dog i det meste af landet, og har også udført opgaver som udstationeret i udlandet.

For LM Industriteknik er ingen opgaver for store og ingen opgaver for små. Opgaverne spænder vidt og bliver løst med en sund indstilling til, at alt kan lade sig gøre. For ofte kræver det stor idérigdom, kreativitet og en ukuelig vestjysk vilje til at nå i mål med udfordringerne. Det handler om at tænke utraditionelt, når robotanlæggene igen skal fungere optimalt efter et nedbrud eller en planlagt opgradering.

content-image-3

Lars Ulrik Møller